miercuri, 17 aprilie 2013

Your opinion matters #4


Dupa cum stiti numai ce a trecut saptamana altfel , care nu mai inteleg cum se numeste , saptamana altfel , scoala altfel, sa fiu mai bun sa invat mai multe...in fine .
   In aceasta saptamana am fost in vizita la Timisoara ( unde am fost la zoo, la muzeul taranului si prin centru). Am mai mers intr-o zi la film ( am fost la Pozitia Copilului...destul de ok filmul , probabil ii trebuia mai multa actiune ) .Am fost la tetaru unde a fost o piesa de interactionat cu publicul si a fost foarte fain , am ras foarte mult deoarece i-a scos pe 2 dintre colegii mei pe scena pentru a fi ''cobai'' . In una din zile am fost la o intalnire cu cel care a pornit revolutia din 89' la Arad care ne-a vorbit mai multe desopre comunism si anii dinaintea revolutiei si de dupa.
     Anul acesta a fost destul de interesanta aceasta saptamana si cred ca a fost o idee buna sa invatam si altceva decat sa stam in banci si sa scriem .
    Voi ce ati facut anul acesta de scoala altfel ?
    A fost o saptamana placuta pentru voi ?
   

6 comentarii:

Bianca spunea...

Ei bine,eu nu am părăsit teritoriul Bacăului :) Am fost la baza aeriană.A fost fain,nu mai urcasem într-un elicopter până atunci :D .Iar în rest nu am făcut nimic special:concurs culinar,de recitat,fiind voluntar am participat la marşul antidrog,am ascultat cântece în franceză,din care nu am înţeles nimic pentru că eu fac engleză şi germană :)) .Anyway,a fost o săptămână ok :)

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Eu am stat acasă în săptămâna altfel, deci da, a fost foarte plăcută :)) Vreau şi eu în Timişoaraa :3

Unknown spunea...

Haideti dragelor la mine (Timisoara) am destule camere daca nu vedem noi inchiriem inca una , Nu am stiut ca vi in Timisoara :O cum ti se pare orasul? :> daca mai vi sa ma anunti :D
Hug :D

Andreea Cohen spunea...

E foarte frumos, am facut poze la cladirile din ceva piata... :D, erau foarte frumoase si colorate :))

Andreea Cohen spunea...

A, am uitat sa te intreb, mersul cu tramvaiul e gratuit pentru elevi si studenti sau trebuie bilet ?

Unknown spunea...

Gratuit , ce ma bucur ca ti place orasul si eu il adooor :X

Trimiteți un comentariu