marți, 30 aprilie 2013

Precomanda Reactie in lant!

In sfarsit a aparut linkul de precomanda pentru volumul trei al seriei "Chimie perfecta", "Reactie in lant" de Simone Elkeles. Click aici pentru a precomanda.

duminică, 28 aprilie 2013

Jocurile foamei - 28 aprilie, ora 20:30, PRO TV


 Pentru cei care nu au apucat sa vada filmul sau vor sa il revada, astazi 28 aprilie, 2013 ora 20:30 pe PRO TV se va difuza prima parte a seriei Jocurile Foamei. Eu am tot amanat sa vad filmul, pentru ca vroiam sa citesc cartile iainte. Inca nu le-am citit pentru ca tot timpul cand megeam la biblioteca erau imprumutate, asa ca am hotarat sa ma uit prima data la film, iar apoi sa citesc cartile. Abia astept sa o vad pe Jennifer Lawrence, una din actritele mele preferate, in actiune :))


Vizionare placuta!


Sfarsit de saptamana #14

     O saptamana normala, nimic interesant. Luni m-au trecut toate apele deoarece profu de istorie ne-a ascultat si inainte sa vina o fata iar a poi eu , s-a sunat si am scapat :D. La orele de engleza am avut o inlocuitoare care a fost foarte tare . Am facut diferite jocuri ( in limba engleza desigur ) iar ca premiu s-a primit o ciocolata Milka ( dar nu echipa noastra a castigat-o ,  alta ). In rest nu am facut nimic interesant . Scoala, ore, plictiseala si cam atat. Marti am fost la plimbare cu bicicleta si am fost aproape dintr-un cap la altu al orasului , cam prin 3 cartiere :)) . Acum astept sa vina zilele libere, care nu sunt chiar libere pentru ca le recumperam , dar in fine ...credeam ca am scapat de o ora de latina dar o recuperam intr-o sambata.
     Urmeaza cateva zile libere iar dupa acea : TEZELE . Eu uan dau 4 teze ( engleza, istorie, psihologie si romana) . Era sa uit, vineri am fost la operta , a fost genial . Mi s-a facut pielea de gaina cand am auzit cat de frumos s-a cantat . Cam atat am avut de spus despre saptamana ce a trecut. Sa aveti un inceput de saptamana frumos! Va doresc o saptamana interesanta si palpitanta !

miercuri, 24 aprilie 2013

VIAŢA CA O AVENTURĂ ÎNCĂRCATĂ DE ADRENALINĂ

Când există CHIMIE PERFECTĂ,
se declanşează atracţia.
Iar LEGILE ATRACŢIEI nu pot duce decât la…
o REACŢIE ÎN LANŢ!


REACŢIE ÎN LANŢ, vol. 3 din seria CHIMIE PERFECTĂ de Simone Elkeles

Premiul pentru CEL MAI BUN ROMAN DE DRAGOSTE PENTRU TINERI,
acordat de Asociaţia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America

BESTSELLER NEW YORK TIMES

BESTSELLER USA TODAY

BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY


Când Luis mi-a zâmbit şi am simţit fiorul atracţiei, am intrat în panică. Nu-mi permit să las garda jos, iar un tip ca Luis e la fel de periculos ca Marco. Îmi dau seama de asta după felul cum surâde. Arată destul de inocent, dar nu mă păcăleşte el pe mine. Poate pe alte fete, dar nu pe mine…

Teoretic, Nikki are dreptate. Dar practic…
În viaţă, ea încearcă să se conducă după trei reguli: băieţii mint ca să-şi atingă scopurile, să nu te încrezi într-un băiat care îţi spune „te iubesc” şi să nu ieşi niciodată cu un tip din cartierul de sud al orăşelului Fairfield. Chiar dacă părinţii ei s-au născut în Mexic, Nikki, în calitate de fiică de doctor, are mai multe în comun cu vecinii săi din nordul oraşului decât cu colegii de şcoală din banda Latino Blood. Dar când îl cunoaşte pe Luis, este tentată să-şi încalce toate principiile.
Sunt conştient că am în mine o anumită doză de nebunie – plăcerea de a înfrunta pericolele… simt adrenalina curgându-mi prin vene – recunoaşte Luis. Pentru el, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată este cum să o convingă pe Nikki să-i dea o şansă unui intrus din cartierul de sud, asta până să devină, la rândul său, ţinta noului lider al bandei Latino Blood.
Vor fi oare sentimentele sale pentru Nikki suficient de puternice pentru a-l opri să intre într-o lume întunecată şi brutală şi a trăi periculos tot restul vieţii?
Acest ultim volum al seriei Chimie perfectă vă dezvăluie răspunsul la întrebare!

Cartea are 384 pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este cartonată, fără supracopertă şi preţul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit
.
Incepand cu 29 aprilie puteti pecomanda cartea! :D

duminică, 21 aprilie 2013

Sfarsit de saptamana #13

E abia zece, dar eu mai am o gramada de lucuri de facut inainte de culcare, asa ca o sa fie o postare scurta si diferita decat celelalte. Nu are rost sa va povestesc in detaliu fiecare zi a saptamanii pentru ca au fost groaznice, dar las pozele sa o faca..

Luni: (prima zi de scoala dupa vacanta) nu am dormit toata noapte asa ca nu am mers la scoala, in rest m-am simtit oribil din cauza durerilor de cap si a frisoanelor. -.-

Marti

Miercuri: din nou profa de romana a demonstrat cat de gsjgfgkls e...

Joi

Vineri

Sambata

Duminica
= bad week!

Sper ca saptamana voastra a fost mai placuta decat a mea. Scuze ca nu postez pe blog in timpul saptamanii doar ca nu prea am timp si nici imaginatie.. :|
O saptamana frumoasa!

miercuri, 17 aprilie 2013

Your opinion matters #4


Dupa cum stiti numai ce a trecut saptamana altfel , care nu mai inteleg cum se numeste , saptamana altfel , scoala altfel, sa fiu mai bun sa invat mai multe...in fine .
   In aceasta saptamana am fost in vizita la Timisoara ( unde am fost la zoo, la muzeul taranului si prin centru). Am mai mers intr-o zi la film ( am fost la Pozitia Copilului...destul de ok filmul , probabil ii trebuia mai multa actiune ) .Am fost la tetaru unde a fost o piesa de interactionat cu publicul si a fost foarte fain , am ras foarte mult deoarece i-a scos pe 2 dintre colegii mei pe scena pentru a fi ''cobai'' . In una din zile am fost la o intalnire cu cel care a pornit revolutia din 89' la Arad care ne-a vorbit mai multe desopre comunism si anii dinaintea revolutiei si de dupa.
     Anul acesta a fost destul de interesanta aceasta saptamana si cred ca a fost o idee buna sa invatam si altceva decat sa stam in banci si sa scriem .
    Voi ce ati facut anul acesta de scoala altfel ?
    A fost o saptamana placuta pentru voi ?
   

luni, 15 aprilie 2013

Sfarsit de saptamana #12


Sfarsit de saptamana #12, sfarsit de vacanta . Ce repede a trecut si saptamana asta de vacanta. Astept cat de cat sa inceapa scoala, acasa au fost zile in care m-am plictisit groaznic ( noroc ca au fost vreo 2 zile ...cel mult ). In vacanta nu am facut nimic interesant. Am stat pe net,  m-am culcat noaptea tarziu , m-am uitat la Tv , am ascultat muzica <3, am cantat la pian in fiecare zi ... si am citit 10 negri mititei de Agatha Christie, care mi-a placut foarte mult si nu am putut sa o las din mana pana ce nu am terminat-o . Va reconamd si voua sa cititi cartea , iar recenzia o gasiti aici . Noroc ca nu am avut teme de vacanta deoarece profesoara de romana s-a imbolnavit chiar in ultima saptamana de scoala :D.
    Cam atat s-a intamplat saptamana asta, sper ca v-ati bucurat de vacanta si succes maine la scoala :)) . De la 1 mai din nou avem cateva zile libere , apoi teze , note , medii si am mai incheiat un an scolar.
     Peste o zi doua va urma o noua postare'' Your opinion matters'' unde o sa scriem cateva pareri despre saptamana altfel si activitatile pe care le-am avut.

joi, 11 aprilie 2013

10 negri mititei -Agatha Christie

  10 persoane sunt invitate pe Insula Negrilor de catre un anume domn Owen , care le ofera o vacanta pe propria sa insula . Atrasi in capcana , oamenii accepta invitatia dar usor usor , pasesc catre moarte . Rand pe rand oamenii mor , iar scaparea de pe insula va deveni ceva ireal. Cei 10 invitati vor muri conform unei poezii, iar misterul se va adanci deoarece incercarea de a-l gasi pe criminal devine una aproape imposibila . 
 

 Zece negri mititei au cinat sub luna noua:
Unul insa s-a-necat si-au ramas doar noua.
Noua negri mititei au stat noaptea dupa trei;
Unul s-a-ntrecut cu somnul si-au ramas doar opt din ei.
Opt negri mititei trec prin Devon intr-o noapte
Unul zice: “Eu raman”- si-au ramas doar sapte.
Sapte negri mititei despicau surcele groase;
Unul s-a taiat in doua si-au ramas doar sase.
Sase negri mititei se jucau c-un stup, netotii
Un bondar l-a-ntepat pe-unul si-au ramas doar cinci cu totii.
Cinci negri mititei vor s-ajunga magistrati;
Unul si-a-mplinit dorinta si-au ramas doar patru frati.
Patru negri au plecat, hat, pe mare, mititeii;
Unul a picat in lant si-au ramas doar trei.
Trei negri mititei zic: “La zoo e de noi”.
Pe-unu-l stranse-un urs in brate si-au ramas doar doi.
Doi negri mititei se uscau la soare-un pic;
Unul s-a prajit de tot si-a ramas un negru mic.
Un negru mititel, singur-singurel,
Cu un streang s-a spanzurat si n-a mai ramas nici el. 


  Parerea mea : In primul rand va recomand cartea daca nu ati citit-o pana acum . Cartea este GENIALA !!!! Nu am putut sa o las din mana pana cand nu am terminat-o , pentru a afla cine este criminalul . Mi-a placut foarte mult , si in tot timpul in care am citit-o m-a facut sa ma intreb cine este criminalul . 10 negrii mititei a devenit cartea mea preferata . Suspanul , misterul si actiunea ma fac sa iubesc aceasta carte. In concluzie Agatha Christie a fost o femeie GENIALA si iubesc cartile ei . In acest moment citesc ''Crima din Orient Express'' (  unde apare si faimosul Hercule Poirot , pe care il indragesc si mi se pare un batranel foarte simpatic , care spune putine si face multe :)) ) . 

duminică, 7 aprilie 2013

Sfarsit de saptamana #11

Sunt foarte fericita ca in sfarsit a venit vacanta de primavara! Mi se pare putin ciudat sa avem vacanta de primavara in aprilie cand Pastele cade pe 5 mai, dar orice vacanta e bine venita! :) In sfarsit am avut timp sa ma relaxez, dupa toata perioada stresanta in care am avut teme, lectii bla, bla. Am scapt usor si nu am primit nicio tema de vacanta, desi daca profa de romana nu s-ar fi imbolnavit chiar in ultima saptamana de scoala cu siguranta acum as fi avut de facut o gramada de eseuri, desi nu-s decat in a zecea.

Saptamana asta am reusit sa (re)citesc Blestemul focului de Chloe Neill, care apropo e o carte super misto, nu stiu de ce am abandonat-o anul trecut. Din neatentie mi-am luat de la biblioteca cartea a doua din Generala de James Patterson, din cate mi-am dat seama nu cred ca are mare legatura cu prima carte. Ma dusesem cu gandul sa-mi iau ceva de Cassandra Clare, dar chiar cand am ochit primul volum din Dispozitive Infernale, o jgdkshdghg mi-a luat carte chiar de sub nas.. Mi-a venit sa-i dau una de fata cu toata lumea care era in biblioteca (in jur de 20..) si sa fug cu cartea! Dar m-am abtinut :| Ar face bine sa gasesc cartea la biblioteca data viitoare cand merg caci altfel dau eu de urma ei (muahahahaha!). Asta a sunat putin sadic, nu-i asa?

De 1 aprilie am reusit sa nu fiu pacalita de nimeni, ei bine, nici cei care au incercat sa ma pacaleasca nu prea s-au dat silinta. Eu nu m-am stresat deloc si chiar nu mi-a trecut prin minte sa fac vreo farsa, dar la anul cu siguranta o sa ma revansez :D

Si pentru ca tot e vacanta si am mult timp liber vreau sa-mi recomandati cateva filme bune (favorabil comedii).

Pentru fanii seriei Divegent aveti aici un super concurs.

vineri, 5 aprilie 2013

Recenzie ''Vocile raului''-de John Saul

   Se pare ca si cele mai frumoase vacante se pot transforma in cosmaruri de neuitat . Vacanta de vara nu va mai fii niciodata la fel pentru 3 adolescenti care isi vor petrece vacanta la vila de pe lac .Raul ii pandeste la orice pas iar  mintile lor vor fi tulburate de vocile raului . Timpul va avea o alta consistenta iar prezenta raului va afecta viata tuturor celor care doresc sa dezgroape trecutul . Peisajul unei vacante de vara petrecute alaturi de familie se va transforma intr-unul sangeros , unde toti vor avea de suferit.

   Parerea mea : Aceasta a fost prima carte citita de la John Saul . Din auzite si citite am auzit ca romanele sale sunt printre cele mai bune ale genului horror. Aveam asteptari mari de la aceasta carte . Pot spune ca nu prea m-a incantat . Ma asteptam la ceva mult mai infricosator , la ceva care sa lasa o amprenta asupra psihicului meu. Dupa mine nu a fost nimic infricosator. A avut cateva scene mai ''sangeroase'' dar nu destul de ''sangeroase'' pentru gusturile mele . Sunt putin ganditoare in a alege o a doua caret pe care sa o citesc de al el , avand in vedere ca prima nu m-a impresionat atat de mult pe cat asteptam . Am auzit ca ''Chinuieste-i pe copii'' e destul de infricosatoare .
      Ce carti ati citit de la John Saul ?
       Ce impresie v-au lasat ?
       Ce carte horror imi recomandati ( poate fi si ceva psihologic in sensul mai ''horror '' :)) ) ?

miercuri, 3 aprilie 2013

1 an de bloggăreala!

In urma cu un an, din pasiunea pentru citit, am infiintat blogul "Dragoste pentru carti". A fost destul de greu sa imi impart timpul intre scoala, teme, citit etc. dar mi-am facut timp sa postez si pe blog. Am avut momente, din cauza lipsei de timp, in care am vrut sa renunt definitiv la blog, dar astea au trecut si chiar daca sunt destul de ocupata cu scoala incec sa-mi fac timp sa postez si pe blog din cand in cand. Cu timpul, blogging-ul a devenit o activitate indispensabila in viata mea, la fel ca si cititul.

Le multumesc tuturor celor 76 de urmaritori ai blogului pentru cele 4729 de vizualizari, va iubesc! :)

La multi ani blogului "Dragoste pentru carti"!