duminică, 30 iunie 2013

Quotes for heart, mind and soul #1

Incepand de astazi voi posta in fiecare zi cate un citat din filme, carti sau melodii.


Fear doesn't shut you down, it wakes you up.
Veronica Roth, Divergent

Concurs pe Another Books World

Blogul Another Books World organizeaza un concurs care are ca premiu primele doua volume din seria Dispozitive Infernale de Cassandra Clare. Pentru mai multe detalii click aici.

duminică, 16 iunie 2013

Sfarsit de saptamana #21


Every time I close my eyes, it's like a dark paradise. No one compares to you, but there's no you, except in my dreams tonight.

Astazi uitandu-ma pe blog, am observat ca tot ce am postat in ultimul timp au fost postarile legate de sfarsit de saptamana. Cand mi-am deschis blogul imi imaginam ca o sa fiu super activa, ca o sa am timp si de scoala, teme, blog, dar cu timpul mi-am dat seama ca nu e deloc o munca usoara. Am creat blogul din pasiunea pentru citit, nu pentru carti gratis sau alte chestii de genul. Au fost si momente in care am vrut sa renunt, dar totusi nu am renuntat. Vara asta vreau sa readuc blogusorul la viata! Recenzii, categorii noi, provocari si multe alte surprize :)))

Saptamana trecuta am citit "Ingerul Noptii" de Becca Fitzpatrick, o carte care, zic eu, merita citita. O sa incerc sa-i fac si o recenzie zilele care urmeaza. Momentan citesc "Casa de Sticla" primul volum din seria Vampirii din Morganville. Sincer, nu e asa cum ma asteptam sa fie. Nu-mi place deloc stilul autoarei. Oricum, o sa pun si recenzia ei pe blog.

Cam atat pentru azi, ne vedem maine! :D Pa-pa!

luni, 10 iunie 2013

Sfarsit de saptamana #20

    Mai doua saptamani de scoala si vacanta ! Saptamana care vine o sa fie o nebunie totala ! Teste peste teste , ascultari , proiecte si tot felul de alte chestii . Vineri am avut ultima ora de latina ....inainte de incheierea mediilor. Dintre toate profesiooarele de profa de latina imi era cel mai frica. In ultima vreme nu mi-a mai fost frica la latina , dar ultima ora trebuia sa fie EPICA. Incurcaturi peste incurcaturi , la fel ca si in filme. In fine , am trecut si peste ultima ora de laltina , mai una in care ne incheie mediile si GATA cu latina pentru tot restul vietii ( acuma ca am spus asta am simtit cum viata imi trece prin fata ochilor ...GATA cu latina pana la moarte si dupa....asta a sunat putin sumbru ) .
    In rest nu s-a mai intamplat nimic saptamana asta . Cea care vine este foarte stresanta si nu voi apuca sa postez nimic. Probabil in vacanta voi avea timp de prima postare serioasa dupa ceva timp. In weekend am fost plecata si am avut '' a good time'' :)) . Cu tezele am terminat , sper ca v-ati descurcat . Pana acum sunt multumita de note , mai trebuie sa ne aduca teza la psihologie ( era sa scriu latina ) .
     Deci cred ca voi fi foarte fericita saptamana viitoare kla ultima ora de latina <3 <3 <3. Adio latina , adio chin si frica ! :))
    Sa aveti o saptamana palpitanta si interesanta !

duminică, 2 iunie 2013

Sfarsit de saptamana #19

Mai trei saptamani si avem vacantaaaaa! Abia astept sa lenevesc in pat toata ziua, cu o carte buna si o limonada, sau sa pierd notiunea timpului urmarind o gramada de seriale.. Vara asta mi-am propus sa invat sa gatesc, am gasit o gramada de retete dragute pe care abia astept sa le prepar.

Dupa cum stiti, miercurea trecuta, impreuna cu ziarul Libertatea a aparut cartea "Ceasurile" de Agatha Christie. Ma bucur mult ca am reusit sa-mi iau cartea, pentru ca o ador pe Agatha Christie, isi merita pe deplin titlul de "Regina Crimei". Sper sa ajung sa citesc toate cartile ei :) Tot miercuri a inceput sa se difuzeze serialul "Micutele mincinoase" pe Pro Cinema <3.

Vineri mi-am luat de la bibioteca Ingerul Noptii de Becca Fitzpatrick ( puteti comanda aici volumul la un super pret!) si primul volum din Vampirii din Morganville. Dupa ce termin "Ceasurile" ma apuc in data de ele :D desi mi-e greu sa ma hotaras pe care s-o citesc prima :))

Scuze pentu postarea asta scurta, doar ca mi-e foarte somn si nu am inspiratie deloc.