miercuri, 29 august 2012

Recenzie Blestemul din Swoon


Mi-a placut cartea pentru ca are o idee originala, si o poveste de dragoste plina de suspans. Desi primele capitole nu sunt atat de interesante, actiunea incepand din a doua parte a cartii.  Ma impresionat curajul lui Dice de a merge mai departe cu planul sau pentru.. ei bine, o sa aflati cand veti citi cartea.

Candace se muta din aglomeratul oras New York intr-un orasel din Connecticut, numit Swoon, unde niciodata nu se intampla nimic. In momentul in care Pen, verisoara lui Dice cade dintr-un copac, spiritual unei fanome patrunde in corpul ei pentru a se razbuna pe Swoon. Avand puteri paranormale Dice poate sa-l vada pe Sinclair, pe scurt Sin, si fara sa vrea se indragosteste de el. Sin reuseste sa o pacaleasca pe Dice, iar aceasta il elibereaza din trupul lui Pen. La numai o zi dupa asta Dice, il vede pe Sin in casa verisoarei sale dandu-se drept ruda cu ea. Lucrurile incep sa o ia razna, Sin incearca sa se razbune pentru greselile stra-stra-strabunicilor lor.

Va reusi Sin sa se razbune pe intregul oras? O sa-l invinga Dice pe Sin, in ciuda faptului ca are sentimente pentru el?

Clik aici (sau aici) pentru a cumpara cartea.

Nina Malkin este autoarea a cinci romane pentru tineri (printre care Blestemul din Swoon şi continuarea acestuia, Swear), o nuvelă şi o biografie pentru adulţi.Nascuta la New York, Nina locuieste in Brooklyn impreuna cu sotul ei si cele doua pisici. Pentru mai multe detalii, vizitaţi ninamalkin.com sau @SwoonAuthor pe Twitter.






Coperti din afara:


4 comentarii:

Only Books spunea...

Cred că cea mai reuşită e coperta de la noi :). Nu am citit cartea, dar sună foarte bine şi îmi place recenzia ta.

Dee.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Pe o scara de la 1 la 5, cam pe unde s-ar afla cartea? :)

Sandy spunea...

Cam pe locul trei. Nu e nici cea mai proasta carte pe care am citit-o, dar nici cea mai buna.

Multumesc Dee :)

Unknown spunea...

Mi-a plăcut, deşi nu a avut artificii. Ştiu că la un moment dat mi-a stat inima cât un purice, dar nu îmi aduc aminte unde. Uit cam repede. :))
De continuare nu am auzit nimic concret. :-?

Trimiteți un comentariu