duminică, 23 decembrie 2012

Familia


“Familia este o franghie ale carei noduri nu se desfac niciodata.”

Pentru mine familia inseamna
Iubire
Protectie
Sinceritate
Intelegere
Respect
Incredere
Echilibru
Prietenie
Motivatie
Ajutor

Familia este alcatuita din persoanele care te vor iubi indiferent de ce vei face, care te sprijina neconditionat, care nu te judeca si te accepta asa cum esti. Familia iti ofera dragoste si iti permite sa fi tu insuti. Pentru mine familia este foarte importanta, ca un puzzle compus din persoanele la care tin. Familia nu inseamna doar mama si tata, inseamna bunici, veisori, matusi, unchi, prieteni adevarati.

Cu cateva zile inainte de Craciun mergem sa cumparam bradul si il ajut pe tata sa puna instalatia de lumini in curte.Impreuna cu mama si sora mea facem prajituri,fursecuri si pregatim meniul pentru masa de Craciun. In seara de Ajun, obisnuim sa stam in jurul bradului, langa soba, sa bem ceai cald si sa ascultam colinde.

In prima zi de Craciun, mergem la bunici sa ne luam cadourile,mergem la biserica.  Seara ne adunam cu toti la masa festiva,iar apoi vizionam filmul Home Alone, care a devenit o traditie pentru noi. A doua zi de Craciun este ziua vizitelor, ceea ce inseamna cadouri peste cadouri!!!

Chiar daca mai exista certuri si nu ma inteleg tot timpul cu parintii si sora mea, nu as vrea sa ma trezesc singura in ziua de Craciun la fel ca si Kevin.

“Familia este aceea care face omul sa treaca de la egoism la altruism.”


Postare realizata in cadrul concursului "Postarile de iarna".

2 comentarii:

giorgiana spunea...

exact asa ar trebui petrecuta o zi de Craciun, pentru a fi perfecta..Craciun Fericit si multa iubire, bucurie si sanatate

Sandy spunea...

@giorgiana Multumesc, Craciun fericit si tie! :*:*

Trimiteți un comentariu