luni, 21 ianuarie 2013

Recenzie Misery-Stephen King

       Un autor celebru intr-o drama cu doua persoaje . Paul Sheldon , autorul faimoasei serii de carti ''Misery'' sufera un accident de masina . Cand viata ii atarna de un fir de ata , acesta este gasit de Annie Wilkes, cea mai mare admiratoare a sa , dar pe parcurs , aceasta va deveni cel mai negru cosmar al sau .
       Ranit si imobilizat la pat, Paul nu va putea sa scape din chinurile si iadul care il asteapta, iar drept recompensa pentru  cea care i-a salvat viata , autorul trebuie sa o readuca la viata pe Misery, personajul mult indragit de Annie . In  cabana din adancul muntilor iadul e pe cale sa devina realitate . Moartea va deveni o dorinta arzatoare decat chinurile pe care le va indura alaturi de Annie .
       Suspans si frica cu fiecare pagina citita , o carte care ne face si pe noi , cititorii, sa simtim emotiile si senzatiile  simtite de personaje  , pe tot parcursul lecturii.  Daca va plac cartile horror si cu mult suspans , Misery de Stephen King este alegera potrivita . Paul Sheldon va incerca din rasputeri sa scape din infernul in care va trai iar Annie incearca din rasputeri sa il tina langa ea, fiind in stare  sa foloseasca de cele mai terifiante metode pentru a-si duce la bun sfarsit planul .

   Parerea mea : Misery , este cartea mea preferata de la acest autor . Pornisem spre librarie cu gandul de a citi o carte de Stephen King. Misery a fost singura carte de la acest autor  si l-a prima vedere nu  m-a facut curioasa si nici nu aveam asteptari prea mari de la aceasta carte , deoarece am judecat dupa titlu , care nu mi-a spus nimic . Pe masura ce citeam cartea  ainceput sa imi placa  si incetul cu incetul a devenit cartea mea preferata . Suspansul si frica m-au facut sa apreciez aceasta carte  si autorul sa devina unul dintre preferatii mei . Va recomand sa cititi aceasta carte , mai ales daca sunteti pasionati de genul horror.
 

   '' O uraste, il inspaimanta , ar vrea sa o ucida...dar , in acelasi timp, are nevoie de puterea ei. Caci Annie Wilkes îi  insufla viata...''   -Amazon.com
 
   '' Un regal semnat King, plin de rasturnari de situatie si suspans la cote inimaginabile ''. -Boston Globe

    ''Ea ii taiase degetul de dimineata , iar in acea noapte intrase vesela in camera, unde el statea ametit de droguri si durere , si cu mana stanga bandajata, ducand un tort si fredonand '' Multi ani traiasca'' cu tonul acela uniform si fals. .... iar in mijloc , varat un suport, ca o mare lumanare suplimentara , trona degetul lui mare , gri si mort, cu unghia putin zimtata... ''


2 comentarii:

Anonim spunea...

Interesanta carte! Am auzit de autor,dar n-am citit nimic de el. Si mie imi plac cartile horror si cele cu suspans. Trebuie sa gasesc ceva sa citesc de la el sa vad cum e.

Unknown spunea...

Cică şi pe asta mi-aş dori să o citesc. Şi nici pe asta nu am văzut-o la bibliotecă. Sper că e în depozit. -.-

Trimiteți un comentariu