marți, 12 februarie 2013

Concurs de Valentine's Day (ebook)

 Pentru ca se aproprie 14 februarie, impreuna ca Andreea ne-am gandit sa va pregatim o surpriza :).Primii 5 care lasa comentariu la aceasta postare primesc gratuit un pachet format din seria Chimie perfecta de Simone Elkeles. Cartile sunt in format ebook (.doc). Comentariul vostru trebuie sa contina: GFC, adresa de mail la care va pot trimite cartile si sa raspundeti la intrebarea: Ce faceti de Valentine's Day? :D Aveti timp pana pe 14 februarie, ora 19:00 sa lasati comentariu.


Nu uitati de celalalt concurs cu premii ebooks valabil pana pe 17 februarie pe care il gasiti aici.


Stati pe aproape pentru ca pe 14 februarie va asteapta un nou concurs, tot cu premii ebook.

3 comentarii:

Duduş spunea...

GFC: Dudus
deusa_diferita@yahoo.com
De V. Day voi merge la scoala unde ma voi simti excelente in compania colegelor iar mai apoi probabil la un suc cu prietenele; suntem singure si stim sa profitam de asta!

Anonim spunea...

GFC: Hogof
hogof_hg@yahoo.com
Anul asta sunt din nou singura. Avem un targ cu chestii de V. Day unde sunt prin organizatori asa ca o sa fac poze, o sa ma plimb pe hol si poate gasesc si eu ceva bun de cumparat prin oras. O iesire cu prietena mea cea mai buna e pusa pe lista. :)

Alexandra C spunea...

GFC: Alexandra C
email: visanalexandracristiana@yahoo.com
Hm. După ce-o să vin de la școală terminată toată de simulare și de ziua dirigii, de faptul că e ziua vară-mii și ziua îndrăgostiților, o să m-afund liniștită în canapeaua mea <3 Cu domnul laptop în brațe și cu o care în dreapta, în apropiere. Nu sunt mare fan al sărbătorii ăsteia, ceea ce înseamnă că o să mai și caut pe tumblr tot felul de poze cu "I hate Valentine's day" :))

Trimiteți un comentariu