joi, 14 februarie 2013

Happy Valentine's Day! + concurs


Ce ati facut azi de Valentine's Day? Eu, impreuna cu Andreea am fost la o pizza si ne-am enervat la culme pentru ca a trebuit sa asteptam in jur de 30-35 de minute sa soseasca pizza, daca mai dura mult pierdeam autobuzul si probabil acum as fi stat in ploaie, infrigurata asteptand..?.. urmatorul autobuz maybe :))
Anyway, avem un nou concurs pentru voi. Premiul este cartea Bloody Valentine (cartea a aparut anul trecut pe 14 februarie impreuna cu revista Bravo). Va fi un singur castigator. Cartea este in format de chiosc. Aveti timp sa va incrieti pana pe 24 februarie. Cerintele sunt simple, trebuie doar sa completati urmatorul Rafflecopter. Succes! a Rafflecopter giveaway

10 comentarii:

Ralu spunea...

Frumos concurs, mulțumim! :)

Unknown spunea...

multumim de concurs!
nu stiu sa adaug in blogroll ca as face-o....:(

Sabryy spunea...

De ce am dat abia pe-acum pe blogul tau? :O Mersi ca mi-ai spus de concurs.

Anonim spunea...

Multumim pentru concurs! :) Mersi ca te-ai inscris si la concursul meu. :)

Alexandra C spunea...

Cum naiba se face chestia cu blogroll-ul? -.- Te am în listă, dar habar n-am cu ce trebuie să completez spațiul de la Rafflecopter.
Și mulțumim pentru concurs.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Iii, mulţumim pentru concurs :3

Sandy spunea...

@AlexandraC Ups. Spatiul acela trebuie sa-l completezi cu linkul blogului tau (ca sa pot verifica daca ai blogul meu in lista de Blogroll)

Alexandra C spunea...

Thanks. Eram debusolată :))

Unknown spunea...

Awww, peste ce am dat. Sper că am completat corect Rafflecopterochestia aia. Îmi place bloguşorul ăsta albăstrui. O să îl bântui puţin! :))

Unknown spunea...

who`s the winner?

Trimiteți un comentariu