sâmbătă, 23 februarie 2013

Recenzie Carrie-De Stephen King

    Carrieta White este o adeolescenta timida si care are de suferita din aceasta cauza . Este fata de care toti isi bat joc  si care indura umilinta si bataia de joc a colegilor de clasa . Toate acestea o imbolnavesc psihic , iar  zicala '' mai rau de atat nu se poate''  devine o miniciuna . Colac peste pupaza, mama sa este o frenetica atunci cand vien vorba de religie .
    Carrie este torturata atat psihic dar si fizic de mama sa , care o va inchide pe motiv ca a pacatuit . In urma tuturor acestor torturi , fata dobandeste o noua putere care are sa ii schimbe viata dar si pe cea a celor care locuiesc cu ea in oras si cei care merg cu ea la acelasi liceu . Telekinezia o va transforma intr-un demon capabil de distrugere , care va produce suferinta tuturor celor care i-au facut rau , pe lista aflandu-se si mama sa.

 Parerea mea :
     Carrie este o carte  foarte interesanta mai ales pentru cei aflati la varsta adolescentei , deoarece prezinta o fata care este discriminata fie pentru felul in care arata sau se  comporta , o fata care este bataia de joc a tuturor . Aceasta carte ne da o lectie de viata si unii dintre cititori se pot regasi in personajul principal . Recomand sa citit aceasta carte deoarece ne face sa intelegem mai bine prin ce trec cei discriminati dar ne ofera si suspansul cu care ne-a obisnuit Stephen King .

     Daca doriti aceasta carte o dau la schimb . Cartea a costat in jur de 40 de lei  si este in stare foarte buna ( daca sunteti interesati va voi trimite poze ) . Lasa-ti un comentariu cu ce carte doriti sa o schimbati iar eu va voi contacta daca ma hotarasc sa facem schimbul . Cartea are 180 de pagini si este de la editura Nemira .

 '' Carrie a fost primul roman al unui scriitor care avea sa schimbe cele mai atroce cosmaruri ale cititorilor in visuri de aur pentru editorii sai '' -Bill Thompson, primul sau editor 
                                 

3 comentarii:

Anonim spunea...

Deci,am mai vazut aici parca o recenzie tot pentru o carte de Stephen King si prietena mea e innebunita dupa cartile lui. Chiar trebuie sa citesc una. Draguta recenzia! ^^

Andreea Cohen spunea...

Da , am mai facut o recenzie pentru Misery ( ador cartea aia <3 ) .

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu