sâmbătă, 9 februarie 2013

Sfarsit de saptamana #3


Saptamna asta a fost surprinzator de lejera. Marti nu am mers la scoala pentru ca nu am avut chef. Defapt lucrurile nu stau chiar asa, trebuia sa fiu la scoala pe ora 11 si faceam doar 2 ore. Asa ca am profitat de ocazie si am ramas acasa. Like a boss! In timp ce dragii mei colegi se plictiseau in ora de franceza, eu stateam in pat la caldurica :D uitandu-ma la Garfield. 

V-am mai spus cat de batuta in cap pot fi uneori? Luni mi-am luat de la chiosc revista Cool Girl. Nu de alta dar acum doua saptamani am participat la un concurs de-al lor si eram super curioasa sa vad daca am castigat. Mda, nu am castigat. Dar in schimb am gasit un super poster cu.. tobele, va rog.. JOSPEH MORGAN!!!  La cat de entuziasmata eram ca am in sfarsit un poster cu el, ei bine, gresala din l-am rupt.  Acum Joseph al meu are o “mica” defectiune la fata.

Satpamana asta am reusit sa citesc doua carti.. Jurnalul unei pustoaice volumul 1 si 2. Si azi de dimineata am inceput “Crima anuntata” de Agatha Christie si chiar imi place, sper sa o pot termina maine ca sa merg din nou la biblioteca. MAMA cat IUBESC locul ala! Cred ca as putea locui acolo toata viata! Mda, cred ca mi-a venit ideea asta dupa ce am citit primul volum din Jurnalul unei pustoaice, dar fiti linistiti nu as avea de gand sa dorm in canalele subterane ale bibliotecii. As avea propriul meu dormitor si acces nelimitat la toate cartile, la orice ora vreau. E o idee super buna sau ce?

In ultimul timp am inceput sa am tulburari de somn. Nici macar in weekend nu mai dorm bine. Noaptea ma trezesc pe la 2-3 si apoi abia reusesc sa adorm la loc. Pe langa asta am inceput sa am cosmaruri tot mai des. Daca continui asa cred ca o sa ajung sa dorm in picioare la cat de obosita ma trezesc dimineata.


Era sa uit sa va prezint noul meu ringtone pentru mesaj:


Sper ca nu v-am plictisit prea mult, sa aveti o saptamana frumoasa! :*

10 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Cred că şi posterul meu cu Evan Peters ar fi ajuns la fel dacă aş fi avut unul - tot aşa, de prea multă iubire :)) Câât am râs. Şiii eşti cumva fan Adventure Time? Eu ador desenele alea. Şi Marshall Lee e chiar sexy :))
Pupici :*

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Aa, şi eu am citit primele două volume din Însemnările unei puştoaice şi mi s-au părut foarte simpatice, dar nu prea bune pe lângă Jurnalul unui puşti -.-

Sandy spunea...

@Rose. Daaa, sunt fan Adventure Time :D iuuuuubesc desenele alea :))
Ai dreptate, Jurnalul unui pusti e mult mai bun decat Insemnarile unei pustoaice.
Mersi ca ai trecut pe aici! >:D< :**

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Iiii <3 Credeam că sunt singura care se mai uită la desene. Şi Gumball? Îţi plac? Cred că sunt favoriţii mei :))
Nee, mie mi-a făcut plăcere ^_^ Şi dă-mi voie să-ţi complimentez avatarul cel sexos :))

Sandy spunea...

Si la Gumball ma mai uit uneori, au un tata tare ticnit :)).Mai nou am redescoperit pasiunea pentru Cartoon :)) Ma mai uit uneori si la Angelo e cel mai tare, dar tot mai mult imi plac Gumball si Adventure Time :D
Mersi, mersi! :* :)))

Bianca spunea...

Eu nu am fost la fel de norocoasa ca tine,am avut o saptamana groaaazniccaa x_X,iar urmatoarea va fi la el de aglomerata.
I know,e ca un colt de paradis ^^
Lectura placuta in continuare!:)

Anonim spunea...

Nici eu nu am fost atat de norocoasa. Pregatiri peste pregatiri pentru olimpiada si amenintari cu teste din toate directiile. Din pacate nici saptamana viitoare nu se arata prea bine. Teste la toate stiintele care nu-mi plac! Macar mai am timp sa citesc si din cand in cand mai dau si pe desene animate. Garfield is my favorite si sa nu uitam de animeuri. :) Sa ai o saptamana buna! :D

Lotus spunea...

Si eu am cosmaruri..cu matematica ! Eu deocamdata citesc Misterele Londrei-Paul Feval , insa ..merg destul de incet , nu prea ma timp sa citesc..Ma rog , ar trebui sa-mi fac dar..lenea..

Alexandra C spunea...

Iuii, nu sunt singura cu crush pe Joseph <3
Credeam că sunt singura care a făcut ca toate animalele când a văzut poster cu el în CG. De obicei mă enervează revistele astea, mi se par nițeluș plictisitoare pe lângă cărți, dar de fapt le cumpăr în mare parte pentru postere sau cărțile de buzunar care se mai dau la Bravo/BVG.
Nu-i așa? :> Mie biblioteca mi se pare cel mai frumos loc de pe planetă. Dacă ar fi să rămân închisă într-un loc, ăla ar fi cu siguranță <3
Și eu am "tulburări de somn". Doar că la mine e o cu totul altă poveste. Eu nu pot să adorm. Până să adorm, trec două ore de când mă frichin în patul ăla meschin x.x
Uui, ce ringtone suberb <3 Dacă ai telefonul dat pe normal și primești mesaj în tipul orei de mate, ai mari șanse să se întoarcă toți ochii spre tine :)) În primul rând o să se-ntrebe dacă nu cumva se întâmplă ceva diabolesc în spatele lor. Pe urmă, o să-și dea seama că au la o distanță de 2-3 metri de ei un TVD addict.
Și, o spun din nou :)) Iei, nu mă mai simt forever loving Joseph Morgan alone :))

Sandy spunea...

@AlexandraC esti cumva sora mea de mult pierduta? :)) Ma bucur mult ca nu sunt sigura inebunita dupa Joseph :D:D eu era sa tip de bucurie cand am vazut posterul cu el in revista, dar m-am abtinut pentru ca eram in autobuz =)). Sa stii ca ieri am vrut sa incerc faza cu telefonul la scoala, chiar in ora de mate :)) doar ca am dat test si nu as fi putut risca sa-mi ia telefonul pt aveam mareee nevoie de calculator la ora, asa ca am lasat-o balta :))
>:D<

@Bia I. Multumesc. Saptamana asta e destul de aglomerata si pentru mine.. Sa ai o saptamana frumoasa!:*

@Hogof Urasc cand profesorii amentinta cu testeee! Profa mea de desen ne tot ameninta ca ne da test din teorie daca facem galagie, dar noi in loc sa "stam cuminti" facem galagie si mai mare dupa ce ne spune asta =)) si tot nu ne da test.

@Alecsandra Alle Stiu si eu cum e cu lenea asta :)) am o saptamana putin mai incarcata si abia reusesc sa citesc 30 de pagini pe zi..:|

Trimiteți un comentariu