luni, 18 februarie 2013

Your opinion matters #2

    Aceasta este postarea cu numarul doi ''Your opinion matters'' .  Multumim pentru comentariile voastre in care v-ati spus parerea legata despre carti...
     In cea de a doua postare  se schimba putin subiectul . Subiectul de astazi este despre discriminare. La ora de dirigentie am primit ca si ''tema'' 4 intrebari pe care sa le adresam oamenilor din care sa rezulte un interviu . Deoarece ati lasat comentarii si la cealalta postare de acest gen ma gandeam ca acesta ar fi locul potrivit pentru a face acest interviu. Uita-ti intrebarile :
 1) Povestiti-mi despre o perioada in care ati fost tratat nedrept din cauza felului in care ati aratat , ideile pe care le-ai avut sau comportament .

2) Cum v-ati simtit  fiind tratat nedrept ?

3) Daca acelasi lucru vi s-ar intampla si azi , cum ati reactiona?

4) Ati discriminat vreodata pe cineva ? De ce ?

     Acestea sunt intrebarile si asteptam comentariile voastre :)

5 comentarii:

meduza spunea...

1. Este vorba de o perioada care inca mai are efect asupra mea, cu sensul ca inca resimt anumite emotii si ganduri pe care le aveam atunci. Eram o ciudata. Si eram tratata ca o ciudata. Pana la urma si eu am inceput sa cred ca asta sunt, desi ceva se revolta cu tot dinadinsul sa arate lumii ca nu sunt asa. Am fost tratata pe nedrept pentru ca datorita hainelor si a unor gesturi eram catalogata ca fiind o ciudata emo. Ha. Ce-i drept, a durat putin, dar m-a durut.
2. M-am simtit prost, singura, diferita -desi nu eram- revoltata impotriva intregii lumi, asta pana sa descopar ca am prieteni adevarati :)
3. Astazi, m-am schimbat. Pur si simplu am puterea sa trec peste rautatile spuse de lumea asta bagacioasa, si nu imi mai pasa atat de mult. Dar s-a schimbat si faptul ca eu insumi am mai multa incredere in mine :)
4. Da, am facut-o si am regretat-o de cateva ori, dar nu de fiecare data. De ce am discriminat? Din rautate, poate. Datorita faptului ca sunt naiva si foarte usor de ifnluentat si ma luam dupa altii, sau pur si simplu pentru ca aveam niste idei fixe. Acum, inainte sa judec pe cineva, incerc sa ma pun in pielea lui, intrebandu-ma ce as face daca as fi el, cum m-as simti, si imi e mult mai usor sa nu-mi mai bag nasul in treaba altora :D
Scuze. prea profund? Oricum asta simt :D Foarte interesant subiectul :)

Andreea Cohen spunea...

Multumesc pentru comentariu :) . Sti cum se spune , timpul le vindeca pe toate .

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Interesanta idee :) O sa raspund si eu <3

1. Eram grasa si ma simteam exclusa, toata lumea se uita cu mila la mine si incerca sa ma ignore.

2. Foarte, foarte prost. Copiii pot fi foarte rautaciosi uneori.

3. Probabil ca as incerca sa slabesc din nou, chiar daca asta ar insemna sa nu mai mananc. E groaznic sa fi marginalizat pentru un motiv ca asta.

4. Toti oamenii discrimineaza. Suntem monstrii, asa-i? In orice caz, chiar daca am avut pareri preconcepute despre cineva, am incercat sa fiu prietenoasa cu toata lumea- asa cum mi-ar fi placut sa se comporte si ceilalti cu mine.

Scuza-mi latura asta :))

The Antiquarian. spunea...

1)Sunt obișnuită cu lucruri de acest gen. Sunt într-o școală în care toate fetele se uită ciudat la tine și te întrebi ce ai. Adică, nu sunt cea mai bună la învățătură, nu am haine scumpe și totuși continuă să se holbeze la mine ca și cum am înjunghiat pe cineva.. Nu așa cred că ar trebui să mă trateze, până la urmă suntem colege. Mă liniștește faptul că mai am și alte prietene care nu se uită urât la mine și care mă acceptă așa cum sunt.
2)Indiferentă, deobicei când mă implic ajung să mă atac .
3)Mi se întâmplă, uneori îmi vine să le păruiesc, dar mă abțin..
4)Hm.. da, dar numai în cazul în care persoana respectivă mi-a făcut ceva..Adică, dacă nu îi dau tema unei tipe care e rea cu mine, se pune?:))

Andreea Cohen spunea...

Multumesc pentru raspunsurile voastre :) . Astfel de ore de dirigentie sunt foarte utile la scoala , si ar trebui sa invatam, mai multe despre cum sa nu dioscriminam si efectele discriminarii .

Trimiteți un comentariu