miercuri, 27 martie 2013

Recenzie Legile atractiei - Simone Elkeles


 “Legile atractiei” este cartea a doua a seriei “Chimie perfecta” scrisa de Simone Elkeles. Cartea a aparut anul trecut la editura Leda si poate fi comandata de pe site-ul editurii sau de aici. Nu trebuie neaparat sa cititi cartile in ordine, dar totusi va sfatuiesc sa le citit pe rand pentru ca unele chestii legate de viata lui Alex si a lui Brittany vor fi dezvaluite, sa zic asa, in volumul doi si sincer nu ar mai avea nici un farmec sa cititi si primul volum daca aflati deja in mare ce s-a intamplat. Recenzia primului volum o puteti gasi aici.

Am devorat cartea in trei zile, pe langa asta puneti si teme, scoala, somn etc. Nu ma asteptam ca povestea de dragoste dintre Carlos si Kiara sa-mi placa mai mult decat cea a lui Alex si Brittany.

Carlos este trimis de catre mama lui in California, pentru a-si termina ultimul an de liceu acolo. Alex, ii gaseste un ghid, Kiara, care sa-l ajute in prima lui saptamana de scoala. In urma unei perchezitii, Carlos este prins cu droguri. Pentru a nu se intoarce in Mexic, Carlos este nevoit sa stea la unul dintre profesorii lui Alex si totodata… tatal Kiarei. Micile dispute dintre Carlos si Kiara, m-au facut de multe ori sa rad, iar micutul Brandon, fratele Kiarei e pur si simplu adorabil!


Ma asteptam ca Kiara sa fie in genul lui Brittany, dar am fost placut surprinsa sa aflu ca nu e deloc asa. Kiara chiar daca are o situtie materiala foarte buna, nu prea ii pasa de felul in care se imbraca sau cum arata, nu este fitoasa deloc si are o pasiune putin caudata fata de celalate fete: ii place sa repare masini. Relatia ei cu parintii este una pe care cu siguranta orice adolescent o invidiaza.

Carlos se aseamana foarte mult cu Alex, doar e un Fuentes, nu? Este foate rebel, nu asculta de nimeni, se inroleaza intr-o banda, este implicat intr-o “afacere” cu droguri etc.

Nu ma dau in vant dupa cartile de dragoste, dar seria "Chimie perfecta" va ramane pentru totdeuna in suflet.
Nota: 5 stelute din 5 <3

5 comentarii:

meduza spunea...

Draguta recenzia, eu am deja cartea e-book, deci nu voi participa pentru a o castiga :) Intentionez sa le citesc si eu, ca sa vad cu ce se mananca, desi am intalnit atat recenzii pozitive cat si negative :) Ma atrage in mod special partea latina a cartii :D Nu-s o telenovelista, dar imi place limba spaniola :)

Unknown spunea...

am citit si eu cartile si mi-au placut foarte foarte mult :) sper sa fie publicat la noi si al 3 lea volum.

Carti cu Colti spunea...

Nu ai voie sa dai cartea in format electronic fara acordul editurii.Ai face bine sa incetezi acest concurs.

Maria spunea...

Am citit si eu cartea si am devorat-o in 2 zile mi se pare. Biiine, recunosc era vacanta.. :-"
Superba! Mi-a placut poate mai mult decat prima.
Foarte frumoasa recenzia ta. Exact ceea ce si eu cred despre ea. :D

natașa spunea...

Drăguță recenzia! Deja am cartea în format ebook, dar nu e .doc... nu prea am văzut cărți ebook document word. Se vând și așa...!?

Trimiteți un comentariu