duminică, 10 martie 2013

Sfarsit de saptamana #7



Imi cer scuze, pentru ca postarea va fi atat de scurta, doar ca e aproape ora noua jumate si eu inca nu mi-a terminat temele..  Am ajuns sa dorm mai putin de 7 ore in fiecare noapte, pe langa ca nu am suficent timp ca sa ma relaxez si sa dorm, am cosmaruri tot mai des :| incat am ajuns sa imi e frica sa ma pun in pat si sa inchid ochii. Cred ca o sa-i dau un telefon unchiului Lenei, Macon Ravenwood, poate imi face o favoare si ma ajuta sa scap de visele urate.. De citit nu am avut timp aproape de loc. Mai am inca 50 de pagini din “A 16-a luna”, dar sincer, nu stiu cand o sa reusesc sa o termin de citit. Cu serialele stau si mai prost, am ramas in urma la The Vampire Diaries cu vreo 5 episoade si mi-e tot mai dor de Klaus.. La The Lying Game nu m-am mai uitat de o luna jumate, chiar cand devenea tot mai interesant nu am mai avut timp sa ma uit. 

Aproape o ora jumate am stat cu capul in caietul de fizica incercand sa invat despre Circuitul electric, si totusi inca nu am priceput ce-s cu teoremele lui Kirchhoff sau ale lui Ohm..sper macar sa iau un 8 maine la test. Saptamana trecuta am luat un 6 la romana, pentru ca cica nu am scos nici un sunet in ora.. In fine, profa e dusa rau cu pluta. In fiecare ora ne intreaba ce am mai postat pe facebook, daca am vazut pozele pe care ea le-am distribuit sau chestii de genul. Pur si simplu mi se face rau cand o aud..

Nu uitati sa va inscrieti la concursul activ pe blog, aveti timp la dispozitie pana sambata, iar castigatorii o sa-i anunt cat de repede pot. A, si sa nu uit. Pe 3 aprilie blogul Dragoste pentru Carti implineste un anisor :D si ma gandeam sa organizez cateva concursuri, deci stati pe aproape!


La final, va las o melodie, care nu stiu de ce, dar de fiecare data cand o ascult ma relaxeaza (ii dau replay de aproape 10 ori pe zi :)) ).

Un concurs super dragut aici.


8 comentarii:

Bianca spunea...

Of,sărăcuţa.Succes!
Şi eu am test mâine la fizică:))) Am încercat să învăţ câte ceva,dar urăsc fizica,deci dă doamne să iau 8!:))

Sandy spunea...

Mersi, o sa am mare nevoie! Succes si tie :*
Sa ai o saptamana frumoasa! >:D<

meduza spunea...

Baftă mâine la test. Niciodată nu am înţeles fizica, deci ştiu ce simţi acum :* O săptămână frumoasă şi liniştită, şi liberă! :*

natașa spunea...

Recunosc că nici eu nu mă înțeleg cu fizica. -.- Chimia e mult mai tare! =))
ĂĂ, succes mâine!
Și eu am rămas în urma cu TVD și TLG. =))

Denisa C spunea...

Ce ghinion,te inteleg cu fizica.Cateodata am aceasi problema si totusi dau Bacu' la fizica [ciudat:))].
Eu practic nu mai respiram la ultimele 50 de pagini din "A 16-a Luna", nu stiu cum rezisti:)).
Succes la test, eu am marti!:*

meduza spunea...

nominalizare aici :D http://furelise-oriceoriundeoricand.blogspot.ro/2013/03/leapsa-liebster-mic-anunt.html

Vero spunea...

Oooo, tu, o să treacă:) Și eu am avut o astfel de perioadă și nu mai știam cum să-mi scot din cap antiteze și prostii ca să mă pot culca. Dar sunt încă întreagă, așa că nu-ți face griji:))

dark_eyes spunea...

Ai o leapsa de la mine :)
http://alexandraslibrary.blogspot.ro/2013/03/leapsa-d.html

Trimiteți un comentariu