duminică, 24 martie 2013

Sfarsit de saptamana #9


Vineri m-am trezit cu o durere groaznica in gat, asa ca nu am mers la scoala. Am profitat 'la maxim' de mica vacanta sa zic asa, si am citit Legile Atractiei de Simone Elkeles, care a fost atat de khdsjgbdhdghssjkg, in traducere: perfecta! Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult povestea de dragoste a lui Carlos si a Kiarei, dar ma bucur mult ca m-am inselat :D nu mai dezvalui si alte chestii despre carte pentru ca o sa urmeze o recenzie cat de curand. :)

In sfarsit am reusit sa vad si cel de-al doilea film din seria 'Jurnalul unui pusti', in original: Diary of a wimpy kid: Rodrick Rules. Am ras cu pofta la unele faze, mai ales la faza cu biserica si ciocolata :)). Chiar si mama care era la doua camere distanta a auzit cum radeam, asa ca a lasat toate lucrurile deoparte si a venit si ea sa vada filmul. Daca nu l-ati vazut inca, trebuie neaparat sa-l vedeti! E super amuzant, as zice chiar mai amuzant decat cartea pentru ca are multe faze tari pe care, din pacate, nu le regasesti si in carte.

Uitati aici trailerul

Am vrut sa ma uit si la cateva episoade din TVD, dar nu am mai avut timp. Nu stiti cateva site-uri in afara de v.play unde pot viziona seriale cu subtitrare in engleza? In iarna ma uitam la Gossip Girl cu subtitrare in engleza, dar de la un timp nu stiu de ce nu mi se mai incarca si neaparat vreau sa vad serialul cu subtitrare in engleza! :))

Vreau sa va multumesc pentru ca v-ati inscris la concursul 'Clepsidra'. Castigatorul il voi anunta cel mai probabil in cursul saptamanii care vine. Nu uitati ca pe 3 aprilie blogul implineste 1 an! Asa ca, stati pe aproape, pentru ca avem cateva surprize pentru voi!

Sa aveti o saptamana frumoasa! >:D<

2 comentarii:

Unknown spunea...

Mulțumesc ! ^^
Văd că ai avut o săptămână frumoasă :D .
Baftă săptămâna acesta în tot ce îți propui !

natașa spunea...

Săptămână frumoasă și ție!
Eu am văzut tot GG-ul aici: http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/03/gossip-girl-serial-online-gratis-cu.html , pe fastupload... Vizionare plăcută! ^_^ Gossip Girl va fi mereu serialul meu de suflet! Este posibil să fie episoade în engleză, dar eu m-am învățat. Plus că mai repet la engleză așa =))
Well, să te faci bine dacă nu te-ai făcut!

Trimiteți un comentariu