vineri, 5 aprilie 2013

Recenzie ''Vocile raului''-de John Saul

   Se pare ca si cele mai frumoase vacante se pot transforma in cosmaruri de neuitat . Vacanta de vara nu va mai fii niciodata la fel pentru 3 adolescenti care isi vor petrece vacanta la vila de pe lac .Raul ii pandeste la orice pas iar  mintile lor vor fi tulburate de vocile raului . Timpul va avea o alta consistenta iar prezenta raului va afecta viata tuturor celor care doresc sa dezgroape trecutul . Peisajul unei vacante de vara petrecute alaturi de familie se va transforma intr-unul sangeros , unde toti vor avea de suferit.

   Parerea mea : Aceasta a fost prima carte citita de la John Saul . Din auzite si citite am auzit ca romanele sale sunt printre cele mai bune ale genului horror. Aveam asteptari mari de la aceasta carte . Pot spune ca nu prea m-a incantat . Ma asteptam la ceva mult mai infricosator , la ceva care sa lasa o amprenta asupra psihicului meu. Dupa mine nu a fost nimic infricosator. A avut cateva scene mai ''sangeroase'' dar nu destul de ''sangeroase'' pentru gusturile mele . Sunt putin ganditoare in a alege o a doua caret pe care sa o citesc de al el , avand in vedere ca prima nu m-a impresionat atat de mult pe cat asteptam . Am auzit ca ''Chinuieste-i pe copii'' e destul de infricosatoare .
      Ce carti ati citit de la John Saul ?
       Ce impresie v-au lasat ?
       Ce carte horror imi recomandati ( poate fi si ceva psihologic in sensul mai ''horror '' :)) ) ?

5 comentarii:

Smilenow...die later spunea...

Nu am citit nicio carte de John Saul, e prima dată când aud de acest autor.
Dacă vrei o carte cu adevărat horror, îţi recomand Shining(Strălucirea) de Stephen King. Timp de câteva săptămâni după ce am citit cartea asta, nu mi-am mai revenit. E cu adevărat de groază. Se găseşte la bibliotecă (eu de acolo am luat-o) sau o poţi cumpăra. Îţi garantez că merită fiecare bănuţ cheltuit. Sau poţi vedea filmul după ea. Sau alte romane înfricoşătoare, scris tot de Stephen Kng ar mai fi Carrie, Jumătatea Întunecată, Oraşul Bântuit(IT), Cimitirul animalelor şi cam tot ce e scris de aces autor. Scrierile lui nu sunt doar înfiorătoare, ci au şi elemente de psihologie.
Dacă vei citi ceva de acolo sus, sper să-ţi placă!

Smilenow...die later spunea...

Sau poţi încerca Vampirii din Morganville de Rachel Caine.

Oana spunea...

Am citit până acum Creatura și Protectorul de John Saul, iar această carte este deja pe lista mea de lectură :).
Dacă vrei să te sperii, îți recomand cu drag orice de John Saul!

Unknown spunea...

Am citit-o. Am citit o grămadă de la John Saul (preferatul meu, deşi e în luptă cu Stephen King). Nici nu le pot enumera, nu îmi aduc aminte câte. Pe puţin 15.

Am făcut prostia să citesc una după alta de la el şi acum abia dacă îmi amintesc ceva concret, dar ştiu că e bună. Orice e bun de la John Saul.

Andreea H. spunea...

Salut.Eu îţi recomand Coșmarul.Are două volume.Cred că o să îţi placă. Pe mine una m-a impresionat.

Trimiteți un comentariu