duminică, 31 martie 2013

Sfarsit de saptamana #10

    Am ajuns si la saptamana a 10-a , nici nu imi vine sa cred cat de repede trec saptamanile si deja am facut 10 postari in care povestim ce am facut in saptamana care a trecut. Saptamana care a trecut a fost una usoara . Nu am dat nici un test , nu m-a ascultat la nimic , vineri am scapat de latina <3 <3 <3 si de germana.
    Abia am asteptat sa vina ziua de sambata deoarece a venit o prietena de a mea foarte buna , si am iesit in oras . Am fost sa vad cat costa o tableta .... am gasit cu 350 de lei dar si cu 450 si sper sa adun cat mai repede banii pentru a o putea cumpara . Sambata am fost sa mancam mancare chinezeasca si a fost foarte buna si foarte picanta iar seara am fost la teatru la o comedie.  Astazi am aflat ca am castigat cartea ''Potirul de sub stanca'' deoarece am participat la un concurs de fidelitate . A fost al doilea concurs la care am participat , si ma bucur ca am castigat ..
    Am  termin cartea '' The mayor of Casterbridge '' de Thomas Hardy . O sa urmeze si o recenzie . Cartea a fost foarte frumoasa, iti da o lectie de viata si am luat-o de la Penguin Readers cu 10 lei de nivelul 5 . Cam asta a fost saptamana  ce a trecut , astept saptamana altfel si sa vina iepurasul .
     Va doresc o saptamana interesanta si palpitanta si sa va distrati in ''saptamana altfel ''. In incheiere va las o melodie pe care am ascultat-o mai devreme deoarece vremea de afara mi-a adus aminte de ea ! Enjoy !


2 comentarii:

Maria spunea...

Ce mod frumos de a-ţi petrece săptămâna! :3
Şi eu mă tot uit la un Sony Tab, dar nu cred ca am prea multe şanse să mi-o cumpere prea curând ai mei..:D

Bianca spunea...

Hihi,nu credeam că mai sunt persoane care fac germana înafara de mine :))
O săptămână minunată!:D

Trimiteți un comentariu