luni, 15 aprilie 2013

Sfarsit de saptamana #12


Sfarsit de saptamana #12, sfarsit de vacanta . Ce repede a trecut si saptamana asta de vacanta. Astept cat de cat sa inceapa scoala, acasa au fost zile in care m-am plictisit groaznic ( noroc ca au fost vreo 2 zile ...cel mult ). In vacanta nu am facut nimic interesant. Am stat pe net,  m-am culcat noaptea tarziu , m-am uitat la Tv , am ascultat muzica <3, am cantat la pian in fiecare zi ... si am citit 10 negri mititei de Agatha Christie, care mi-a placut foarte mult si nu am putut sa o las din mana pana ce nu am terminat-o . Va reconamd si voua sa cititi cartea , iar recenzia o gasiti aici . Noroc ca nu am avut teme de vacanta deoarece profesoara de romana s-a imbolnavit chiar in ultima saptamana de scoala :D.
    Cam atat s-a intamplat saptamana asta, sper ca v-ati bucurat de vacanta si succes maine la scoala :)) . De la 1 mai din nou avem cateva zile libere , apoi teze , note , medii si am mai incheiat un an scolar.
     Peste o zi doua va urma o noua postare'' Your opinion matters'' unde o sa scriem cateva pareri despre saptamana altfel si activitatile pe care le-am avut.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Succes la școală !
Trebuia odată și-o dată să înceapă ...

Trimiteți un comentariu