duminică, 28 aprilie 2013

Sfarsit de saptamana #14

     O saptamana normala, nimic interesant. Luni m-au trecut toate apele deoarece profu de istorie ne-a ascultat si inainte sa vina o fata iar a poi eu , s-a sunat si am scapat :D. La orele de engleza am avut o inlocuitoare care a fost foarte tare . Am facut diferite jocuri ( in limba engleza desigur ) iar ca premiu s-a primit o ciocolata Milka ( dar nu echipa noastra a castigat-o ,  alta ). In rest nu am facut nimic interesant . Scoala, ore, plictiseala si cam atat. Marti am fost la plimbare cu bicicleta si am fost aproape dintr-un cap la altu al orasului , cam prin 3 cartiere :)) . Acum astept sa vina zilele libere, care nu sunt chiar libere pentru ca le recumperam , dar in fine ...credeam ca am scapat de o ora de latina dar o recuperam intr-o sambata.
     Urmeaza cateva zile libere iar dupa acea : TEZELE . Eu uan dau 4 teze ( engleza, istorie, psihologie si romana) . Era sa uit, vineri am fost la operta , a fost genial . Mi s-a facut pielea de gaina cand am auzit cat de frumos s-a cantat . Cam atat am avut de spus despre saptamana ce a trecut. Sa aveti un inceput de saptamana frumos! Va doresc o saptamana interesanta si palpitanta !

1 comentarii:

Unknown spunea...

Ohh , eu gandesc pe termen scurt adik vacanta atat , nici o teza nici o sambata , nimic, NADA :))
Si eu vreau la opera , colegi mei au zis ca mergem apoi ca nu si pana la urma sau dus 2 si nu au zis la nimen i:O , in finee :D
Mai o zi , atat :D

Trimiteți un comentariu